Royal Wedding

30 Δεκ.

Αυτό ειναι το εκειπουξεκινουνολα.

Είναι η ιστορία του βασιλικού νυφικού,  της δαντέλας ως επάνω, του πέπλου και της ουράς 20 μέτρων. Είναι η εικόνα που ταξιδεύει παντού που μπαίνει στα περιοδικά που ακουγεται το σιωπηλό αχ. ‘Αλαλα τα χείλη των πιστών.

Παλεύει γενναία η Νταγιάνα στο τούλινο ρινγκ

Η γιος Αδικοχαμένης Νταγιάνας παντρεύεται την Κεητ Μιντλετον, και ολη η γη γιορτάζει, ή τουλάχιστον εκεί που μιλάνε Αγγλικά.Το λευκό φόρεμα που των 150 λιρών που φόρεσε η ευτυχής φιανσέ στην φωτογράφηση του Μάριο Τεστίνο έξαφανίστηκε ήδη απο τα ράφια των καταστημάτων Reiss.

by Mario Testino

Είναι απο τα γεγονότα που κανένας δεν προσδοκά εκπλήξεις. Ολοι επιθυμούν να δουν έναν βασιλικο βασιλικότατο γαμο, φουλ εξοπλισμένο και με έξτρα. Σας προειδοποιώ ,το νυφικό δεν θα κρύβει ανατροπές . Η νικήτρια Βρεττανική maison θα βάλει στόχο  να πνιξει την Κεήτ στην βασιλική μεγαλοπρέπεια. Σύμφωνα με το πρωτοκολλο το νυφικό δεν πρεπει να αποκαλύπτει πολλά απο χερια στηθος στερνο, κανείς δεν ξέρει αν η δαντέλα θα κάνει την βρωμοδουλειά.

Στο κλίμα αυτο της ευδαιμoνίας και νυφοπροσδοκίτιδας το WWD ζήτησε απο σχεδιαστές να ετοιμάσουν ένα σκίτσο για το νυφικό που η Kate δεν θα φορέσει ποτέ

Valentino

Τα χαρακτηριστικά κύματα του μαλακού βολάν για τον Βαλεντίνο, και ακούς φσ φσ φσσ κάτι να θροίζει

Vera Wang

Η βασίλισσα του αμερικάνικου νυφικού σχεδιάζει με σκοπό να εκδικήθει αυτους που θα της φάνε την πελάτισσα. Το αποτέλεσμα είναι η αμερικάνικη εκδοχή της βρεττανικής νυφικιάς γροθιάς

Nina Ricci

Άχουτομωρε. Ρομαντικό και νεορομάντικο χαριτωμένο.

Nanette Lepore

Εδώ εχουμε την νικήτρια καλύτερου σκίτσου με μια ενδιαφέρουσα εφαρμογή της δαντέλας. ΧΜΜΜΜΜ

Missoni

Αααχ Ιταλία. Ποτέ δεν θα καταλάβουν οι Άγγλοι την πολυτελή σου έπαρση, την λαγνεία του δικού σας περίπλοκου που μαγικά παραμένει στο μυαλό μας πάντα ως λιτό.

Gucci

Italia strikes back με  νυφικό που σπάει ταμεία. Κεητ εσύ χάνεις

Κarl Lagerfeld

O αδυσώπητος Kaizer του στυλ δείχνει ποιος είναι το αφεντικό. Βικτοριανό αυστηρό νυφικό με την ουσία στην ψηλη δετή μπότα. Πυγμή.

Lacroix

Tελευταίος ο δικός μας προσωπικός νικητής και απόλυτα αγαπημένος σχεδιαστής Christian Lacroix. Κανει κολάζ, και παιζει με όλα τα σύμβολα του Βρετανικού νυφικού, και πες μου αν αυτό τώρα δεν είναι αυθεντικά μοντέρνο. Όχι ;

3 Σχόλια to “Royal Wedding”

  1. Stratos 30 Δεκεμβρίου, 2010 στις 2:12 μμ #

    Ο ιδανικός θα ήταν ο αδικοχαμένος Alexander McQueen – αν είδες το νυφικό που έκανε στην Plum Sykes (λατρεία) τα είδες όλα.

  2. Depy 30 Δεκεμβρίου, 2010 στις 3:17 μμ #

    εγώ πάντως ψηφίζω Gucci. 🙂

  3. newagemama 31 Δεκεμβρίου, 2010 στις 9:46 πμ #

    Είναι όλα τους υπέροχα! Αν δεν υπήρχε και όλη αυτή η γκλαμουρο-υποκρισία των δήθεν «ευλογημένων» βασιλικών γάμων θα ήταν ένα όμορφο παραμύθι. Ελα όμως που δεν είναι…(ούτε όμορφο, ούτε παραμύθι).

    http://newagemama.com

Σχολιάστε